Nieuwe Centrop leveranciers

Recent hebben wij De Rigo, The Black Label en Ofar toegevoegd als nieuwe Centrop leverancier.

De Rigo

De Rigo is in de eerste plaats een familie met een fascinerend verhaal. Opgericht in 1978 door de familie De Rigo als een klein ambachtelijk bedrijf in het Belluno-gebied, is De Rigo vandaag de dag uitgegroeid tot een wereldleider in het ontwerp, de productie en de distributie van hoogwaardige monturen en zonnebrillen op sterkte. De groep is momenteel actief in meer dan 80 landen dankzij haar uitgebreide groot- en kleinhandelsnetwerk.

Sinds kort ook actief in Nederland met een Nederlandse klantenservice, accountmanagers met jarenlange ervaring en kennis én een juiste dosis persoonlijk contact. Ervaring, betrouwbaarheid en ambitie zijn de kernwoorden van De Rigo. Lees meer

Merken van De Rigo

The Black Label Eyewear

The Black Label: een minimalistische, verfijnde brillenlijn van Nederlandse bodem en opgericht in 2017 door Agnes de Zwart.

Een brand waarbij traditionele ambacht gecombineerd wordt met een eigen-tijdse stijl. Volgens Agnes moet een bril zowel functioneel als trendy zijn en gericht op het nu. Daarom staat The Black Label voor een vertaalslag van beeldbepalende klassiekers naar eigentijds design, met een grote liefde voor het gezicht en het comfort van de drager.
Ingetogen luxe, het gezicht draagt de bril en niet andersom. Lees meer

Ofar

Ofar, je kunt er niet omheen!
Ofar is al meer dan 85 jaar een betrouwbare leverancier in optiekland en blijft verrassen met noviteiten. Zij hebben een assortiment van meer dan 5000 artikelen en nog steeds groeiambities.

In de webshop van Ofar vindt u alles voor uw werkplaats, van brilonderdelen, verbruiksmaterialen en brillenglazen tot gereedschappen, machines en gespecialiseerde refractie apparatuur. Daarnaast heeft Ofar een uitgebreide collectie kant-en-klare LookOfar leesbrillen, modieuze art&jack zonnebrillen, handige FitOfar overzetbrillen, ZipZap zonneclips en robuuste SportOfar sportbrilframes.

Met de ruime keuze aan serviceartikelen en brilaccesoires, zoals brilkoordjes, briletuis, lenscleaners en brildoekjes is uw winkel assortiment compleet. Bovendien is het mogelijk om bij Ofar uw serviceproducten in uw eigen huisstijl samen te stellen. Lees meer

Meer informatie?
Neem contact op met Centrop of vul het contactformulier in op de pagina van de leverancier.