Agenda.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Nederlandse Optiekdagen voorjaar 2020

2 februari | 3 februari

Twee keer per jaar organiseren Centrop en Hall of Frames dé optiekbeurs van Nederland. Vanaf nu met een nieuwe naam en uitstraling: De Nederlandse Optiekdagen, bekend maar nieuw!

De Nederlandse Optiekdagen vinden plaats in de bekende hallen van De Loods te Nijkerk. Hier zijn onder andere de Centrop contractleveranciers aanwezig.

Bij de entree wordt u al gelijk verrast door De Nederlandse Optiekdagen met haar nieuwe uitstraling. Nieuwsgierig? Meld u dan aan voor één of beide dagen. En laat u inspireren door de nieuwste trends en primeurs voor de vakopticien!

Met meer dan 100 leveranciers heeft u keuze ten overvloede om mooie, trendy of juist klassieke monturen in te kopen. Maar ook vindt u (bijna) alles voor in en om uw winkel, denk aan interieuradvies, software, instrumenten, glas, verrekijkers; te veel om op te noemen. Alles wat maar met de optiek te maken heeft, vindt u bij De Nederlandse Optiekdagen. En daar hoort u vanzelfsprekend ook bij!

Voor een compleet optiekaanbod komt u dus naar De Loods!

De beurs is beide dagen geopend van 09.30 tot 18.00 uur.

Aanmelden kan (vanaf één maand voor aanvang beurs) via onze website denederlandseoptiekdagen.nl registreren. Hier kunt u tevens de beursinformatie vinden.

Nieuwsberichten over de beurs kunt u via social media volgen;
Facebook; DeNederlandseOptiekdagen
Instagram; denederlandseoptiekdagen

Voor alle evenementen, georganiseerd door Centrop, is het privacy statement evenementen van toepassing. Klik hier om deze in te zien.

Gegevens

Begin:
2 februari
Einde:
3 februari

Locatie

De Loods
Berencamperweg 12
Nijkerk, 3861 MC
+ Google Maps