Centrop

Diensten

Bij Centrop kan je gebruik maken van een aantal diensten en services. Wij hebben met een aantal partners afspraken gemaakt om u hierin te kunnen ontzorgen. Staat de gewenste dienst hier niet bij, neem dan contact op met Centrop.

Advies aan- en verkoop winkel

Onze partners kunnen u van dienst zijn wanneer u een winkel wilt aan- of verkopen. Zij geven advies en helpen u mee in een eventuele zoektocht.

Bedrijfsadvies

U runt uw eigen bedrijf zoals u denkt dat goed is. Heeft u hier ondersteuning bij nodig, maak dan gebruik van één van onze partners.

Betaalgemak

Als opticien wilt u uw klanten altijd de beste service bieden, ook bij het afrekenen. Onze partner biedt betrouwbare betaaloplossingen voor alle verkoopkanalen. Zo kunt u klanten altijd laten betalen op de door hen gewenste manier en haalt u meer uit uw verkoop.

Buddy programma

Bent u van plan een winkel te starten? Krijg hulp van één van de -bij dit programma- aangesloten Centrop-leden voor doorlopend en vrijblijvend advies en ondersteuning.

Juridisch advies

Kent u al uw rechten en plichten als ondernemer? Hoe gaat u om met juridische conflicten? Met een goed juridisch advies staat u sterker en weet u waar u aan toe bent. 

Online paskamer

Maak gebruik van de mogelijkheid een online paskamer aan te bieden voor uw klant binnen uw eigen website.

Social media

Uw social media kan geheel of gedeeltelijk verzorgd worden. Dit geldt voor zowel Facebook als Instagram.

Vacaturebank

Bij noodgevallen of vakantieperiodes hebben wij een aantal opticiens voor u beschikbaar die u in deze periodes van dienst kunnen zijn.

Verzekeringen

Omdat het voor elke optiekondernemer belangrijk is om goed verzekerd te zijn, is het ook van belang te weten wat je wel en niet moet verzekeren. Een goed advies is onmisbaar in deze toch wel ingewikkelde materie. 

Winkelautomatisering

Maak gebruik van onze partners op het gebied van complete, gebruiksvriendelijke en vooral ook complete software voor de zelfstandige opticien.

Winkelinrichting en/of -verbouwing

Denkt u eraan om uw winkel te verbouwen, te vernieuwen of te restylen. Onze partners denken graag met u mee.

Zorgdeclaraties

Voor de aanvullende verzekeringen ten behoeve van bril- en contactlensvergoedingen kunt u voor uw klant direct de declaraties indienen.