De Brillenstylist

Training en professionele ontwikkeling

De wereld staat nooit stil. Ook als opticien blijf je in ontwikkeling. Je bent nooit uitgeleerd. Ben je klaar voor een verrassende manier van adviseren? Wil je de vaardigheden van je verkoopmedewerkers en opticiens naar een hoger niveau brengen? Wil jij je team nieuwe inspiratie geven? Je klanten de aandacht en adviezen geven die ze verdienen?

Dan schakel je de Brillenstylist in.

De Brillenstylist heeft een efficiënte, professionele methode ontwikkeld waarmee jij het verschil maakt. Behalve van mode, kleur en trends weet ze alles over brillen en oogmetingen. Zij kan een training voor je medewerkers verzorgen, of een speciaal evenement om je trouwe klanten te verrassen.

De Brillenstylist is er voor opticiens

  • die zich als expert willen onderscheiden
  • die nooit stoppen met professionele ontwikkeling
  • die kiezen voor kwaliteit en klantgerichtheid
  • die hun omzet willen verhogen

Verkooptraining
Klanten willen graag weten: “Welke bril past bij mij?” Met jouw expertise als opticien zie je waarschijnlijk al bij binnenkomst welke bril het beste bij iemand past. Maar hoe geef je woorden aan dat gevoel? Hoe onderbouw je een briladvies op een professionele manier? Hoe overtuig je een klant zo deskundig mogelijk?

De Verkooptraining geeft je handvatten en een gestructureerde methode om je klanten in 4 stappen een goed onderbouwd briladvies en volop persoonlijke aandacht te geven. Je leert woorden geven aan wat je al wist door je ervaring als opticien. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. De Verkooptraining is geschikt voor zowel de technische als de mode- / trendgerichte opticien. Alle informatie die je krijgt, kun je direct in de praktijk toepassen.

Je maakt kennis met een gestructureerde methode om elke klant te verrassen met een onderbouwd briladvies en veel persoonlijke aandacht. En het mooiste is nog wel dat je in minder tijd meer brillen verkoopt!

Stylingevent
Tijdens een Stylingevent werkt de Brillenstylist een dag of weekend bij jou in de optiekzaak. Samen met jouw team geeft ze klanten de aandacht die ze verdienen. Elke klant krijgt een briladvies in 4 stappen. De verrassende werkwijze is zowel leerzaam als inspirerend voor jou en je team. Je ontdekt hoe je op een nieuwe manier naar klanten kunt kijken en hoe je hen in korte tijd mee kunt nemen naar een beslissing. 

Extra voordeel voor jou: met een Stylingevent krijgt je omzet een boost.

Stylingbox
De Stylingbox biedt uitkomst. Speciaal voor opticiens ontwikkeld door de Brillenstylist! Met de tools in de Stylingbox maak je je briladvies binnen een paar minuten zichtbaar. Je werkt sneller, professioneler en klantvriendelijker. Klanten ervaren direct wat het effect van andere vormen en kleuren is op hoe ze met een bril overkomen. Door de tools uit de Stylingbox in te zetten, komen ze sneller tot een beslissing. Je verkoopt in minder tijd meer brillen en onderscheid je van de high end optiekzaken.

Meer weten? Neem contact op via onderstaand formulier of neem een kijkje op de website.

Contactformulier De Brillenstylist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.