Simone Stad – Optometrie

“Laat optometrie optimaal bijdragen aan uw bedrijfsresultaten”

Dat is mijn uitdaging. Zullen we eens kijken of dat voor u ook zinvol is? Met een nieuw concept waarin u en uw bedrijf centraal staat wordt het programma op maat gemaakt voor optimale resultaten. We beginnen met een analyse waarna u een advies krijgt.

Ook voor andere trainingen kunt u bij mij terecht, denk daarbij o.a. aan contactlenzen en droge ogen maar ook aan optometrie zonder verkoop, alles op maat gemaakt.

Even voorstellen

Ik ben Simone Stad en heb meer dan 35 jaar ervaring in bijna alle facetten van optiek, contactlenzen en optometrie, van de werkvloer tot in het topmanagement en van zelfstandig optiekbedrijf tot wereldwijd opererende multinationals. Die kennis en ervaring zet ik in om uw bedrijf verder te optimaliseren op het gebied van oogzorg en optometrie, zowel vaktechnisch als commercieel.

De gehele benadering is volledig afgestemd op uw bedrijfssituatie, met al uw medewerkers en rekening houdend met beroepsregels en wetgeving.

Optometrie rendabeler maken, maar wat is daarvan het doel?

  • De optometrie in uw bedrijf winstgevender maken
  • Omzetgroei stimuleren
  • Service verbreden en uitdragen
  • Klantenloyaliteit en -tevredenheid versterken
  • Positionering in uw markt uitbouwen

Ik heb meer dan een jaar gewerkt aan dit concept. Een concept dat bewezen succesvol is. Kennis, communicatie en commercie worden gebundeld in een nieuw en uiterst krachtig geheel. Mijn trainingen zijn gebaseerd op onderzoek en ervaring en zijn gericht op direct gebruik in de praktijk.

De gehele actie wordt samen met u volledig op uw bedrijfssituatie afgestemd.

Het programma bestaat onder andere uit trainingen en begeleiding voor u en uw medewerkers gedurende een langere periode voor optimale resultaten.

Laat u verrassen door de mogelijkheden en kansen en neem contact met mij op voor verdere vrijblijvende informatie.
Bel 06 55 78 53 67, vul onderstaand contactformulier in of bekijk mijn website.

Contactformulier Simone Stad

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.