Nieuws.

Geen najaarsbeurs voor Centrop


In deze Coronatijd zijn er nogal wat obstakels voor het organiseren van een beurs. De Nederlandse Optiekdagen is zich daar dan ook meer dan bewust van. Zowel Centrop als Hall of Frames heeft aan hun leveranciers gevraagd of zij wel willen deelnemen in deze tijd vol onzekerheden, want een beurs organiseer je niet alleen; dat doe je samen!

De meeste leveranciers van de Hall of Frames hebben aangegeven september een mooi moment te vinden om hun collectie te tonen.

De Centrop leveranciers willen natuurlijk ook graag hun collecties weer tonen aan de opticiens, alleen vinden zij september nog te vroeg. Na de zware periode die we met z’n allen hebben moeten doorstaan en nog steeds meemaken, bieden zij – voor nu – de opticiens liever op een andere manier ondersteuning. Vanzelfsprekend staan de vertegenwoordigers klaar om u in uw winkel te bezoeken, hiervoor kunt u een afspraak maken met uw leverancier. Centrop heeft daarom – met pijn in haar hart – moeten besluiten haar beurs te annuleren, althans voor dit beursmoment.

De Hall of Frames zal wél haar beurs organiseren op 13 en 14 september 2020, uiteraard met inachtneming van de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Alle opticiens zijn dan ook van harte welkom!

Kortom, De Nederlandse Optiekdagen zullen dus niet plaatsvinden op 13 en 14 september 2020, maar de Hall of Frames wél! In februari 2021 hopen Centrop en Hall of Frames weer gezamenlijk De Nederlandse Optiekdagen te kunnen organiseren. Mochten de richtlijnen het dan toelaten, dan wordt het gegarandeerd een feestje!

Agenda.

  1. Algemene Ledenvergadering

    17 mei - 19:30 | 21:30
  2. Algemene ledenvergadering

    15 november - 19:30 | 21:30