Morel Nederland

Gepassioneerd familiebedrijf met ruim 140 jaar ervaring

Morel’s geschiedenis gaat ver terug in de tijd. Een familiebedrijf wat sinds 1880 brillen ontwerpt en maakt. Het Franse merk is zowel creatief als baanbrekend en drukt zijn stempel op het publiek met zijn iconische modellen die in miljoenen exemplaren over de hele wereld worden verkocht. In de afgelopen 140 jaar heeft het merk zijn knowhow voortdurend geperfectioneerd, zijn technische vaardigheden verfijnd en zijn creativiteit gecultiveerd.

Tegenwoordig bezit Morel het grootste ontwerpcentrum voor brillen in Frankrijk. Artistiek directeuren, ontwerpers, prototypemakers en kleurspecialisten werken hand in hand om de bril van de toekomst te ontwerpen. Van het eerste idee tot aan het eindproduct.

  • De beste after sales service
  • Internationaal bekend en leverbaar
  • Optimale service voor opticiens

De collecties

Morel’s assortiment bestaat uit 5 collecties die ieder jaar vernieuwd worden volgens het concept wat zij nastreven. Lees hieronder de achterliggende gedachte van de collecties.

1880
Met de 1880 collectie blikt Morel terug op de klassieke bril en geeft het een vleugje moderniteit en verfijning. De 1880-collectie omvat alles wat essentieel is voor het merk Morel: een sterk erfgoed, versterkt door een eigentijdse stijl.

KOALI
Morel’s Koali-collectie is een vrouwelijk assortiment dat vrouwen de mogelijkheid biedt om geweldige brillenontwerpen te maken. Het hart van de Koali-collectie komt voort uit een vrouwelijk geïnspireerde creativiteit die ongelooflijk modern en verfijnd is.

LIGHTEC
De Lightec-collectie vangt de nieuwste trends om mannen en vrouwen een ultra-minimalistische look te geven. De Lightec-collectie maakt gebruik van de nieuwste innovatieve materialen en technieken om concepten te creëren die mannen en vrouwen een comfortabele en lichtgewicht optie bieden.

NOMAD
De Nomad-collectie combineert een scala aan kleuren met de nieuwste trend om modieuze brillen voor mannen en vrouwen te creëren.

AZUR
Morel presenteert een exclusieve collectie zonnebrillen met prachtige details die de expertise van Morel weerspiegelen.

Meer weten over Morel? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier Morel Nederland

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.