Rodenstock

Topkwaliteit voor optimaal zicht en een perfecte look

Rodenstock is al meer dan 140 jaar toonaangevende fabrikant van brillenglazen, monturen en gepatenteerde (oogmeet)instrumenten. De producten van Rodenstock zijn het resultaat van excellent vakmanschap, precisiebewerkingen, slimme technologieën en kennis die in vele jaren van onderzoek is opgedaan. Voor een haarscherp zicht, perfecte pasvorm, schitterend design en hoogwaardige kwaliteit bent u bij Rodenstock dan ook op de juiste plek.

Het bedrijf heeft meer dan 4900 medewerkers in dienst en opereert vanuit meer dan 85 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in München.

Kernkwaliteiten

  1. Compleet assortiment

Brillenglazen, monturen en een breed scala aan verkoopondersteunende tools onder één dak.

  • Geweldig haarscherp zicht

dankzij DNEye® PRO glazen

  • Optimaal draagcomfort en uitmuntende esthetische eigenschappen

dankzij de perfecte pasvorm en het schitterende design.

  • Meesterwerken van Duits vakmanschap

die volledig in Duitsland ontwikkeld worden.

  • Precisieoogmeting

met gepatenteerde instrumenten, zoals de DNEye®  scanner 2 en ImpressionIST® 4 voor een perfect passende bril en optimaal gepositioneerde glazen.

Haarscherp zicht dankzij Biometrisch Intelligente Glazen (B.I.G. Vision)

De meeste brillenglazen worden geproduceerd op basis van een standaard oogmodel, dat overeenkomt met slechts 2% van alle ogen wereldwijd. Rodenstock streeft ernaar om brillenglazen aan te bieden die 100% overeenkomen met de ogen van de drager. Dit kan dankzij een oogmeting met de DNEye® scanner 2. Dit revolutionaire oogmeetapparaat meet duizenden datapunten van elk oog. Deze individuele data worden gebruikt voor de productie van persoonlijke brillenglazen – dit is uniek in de optiek.

Rodenstock (oogmeet)instrumenten

Met Rodenstock is de toekomst van het persoonlijke briladvies begonnen. Van de hypermoderne meettechnologieën profiteren zowel opticiens als consumenten.

  • De DNEye® scanner 2: een revolutionair oogmeetapparaat waarmee duizenden datapunten van elk oog worden gemeten waardoor het gezichtsvermogen voor 100% wordt benut.
  • ImpressionIST® 4: met dit innovatieve meetsysteem garandeert Rodenstock dat het montuur perfect past en dat de glazen volledig op de ogen en het montuur zijn afgestemd.
  • Fundus scanner: deze scanner is in staat om de achterkant van het oog (het netvlies) te scannen, waardoor oogziektes in een vroeg stadium kunnen worden opgespoord.
  • Vision Performer (VIP): Met de Vision Performer wordt door middel van een touchscreenscherm het individuele kijkprofiel van de klant samengesteld.

Rodenstock monturen

Voor Rodenstock is een perfecte look net zo belangrijk als perfect zicht. Design moet daarom niet alleen aan esthetische eisen voldoen, maar ook in functioneel opzicht perfect zijn. De hoge eisen die Rodenstock aan elk montuur stelt, zijn op drie kerncompetenties terug te voeren: tijdloos design, hoogwaardige materialen en perfect draagcomfort.

Porsche Design

Naast Rodenstock Eyewear is Rodenstock vanaf 1958 licentiehouder van Porsche Design Eyewear. Porsche Design staat voor innovatie op het hoogste niveau en het verleggen van grenzen in de monturenindustrie. “Volg nooit trends, creëer trends” is dan ook hun visie. Porsche Design is hét nummer één premium lifestyle merk voor mannen.

Meer weten? Neem contact op via onderstaand formulier.

Contactformulier Rodenstock

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.