RVS Vision

Complementing you!

Onze portfolio bestaat uit een aantal grote modenamen, elk met stijlvolle brilmonturen voor zowel volwassenen als ook voor kinderen. Via onze vaste relaties (dealers) in Nederland zijn deze producten exclusief te verkrijgen. De afgelopen jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een vaste en betrouwbare leverancier voor zelfstandige opticiens waarmee wij een nauwe en prettige samenwerking hebben.

Door bewuste keuzes zorgen wij ervoor dat de kwaliteit en reputatie van onze producten en merken behouden blijft en helpen zo onze dealers met ondernemen. Dit is al bijna 20 jaar onze visie en marktbenadering en wordt door onze klanten erg gewaardeerd. Per 1 februari 2020 zijn wij leverancier bij het Centrop geworden.

Wij doen ons uiterste best om onze dealers te ondersteunen waar mogelijk. Dit doen wij onder andere door snelle levertijden dankzij efficiënte voorraden en goede telefoon- en aftersales services. Tot de dag van vandaag bieden wij gratis zichtzendingen en berekenen wij geen administratie- en verzendkosten.

Wij introduceren tevens een nieuwe, zeer professionele online webshop voor onze dealers voor bijvoorbeeld het inzien van ordergeschiedenis, bestelstatus, zoekfuncties en het eenvoudig bestellen van hardlopers of nieuwe producten. Tevens zorgen wij ervoor dat onze producten niet online of rechtstreeks aan consumenten wordt geleverd.

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier RVS Vision

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.